ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ

July 24, 2020 by
Filed under: News and Announcements 

Η Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Στόματος (ΕΕΠΣ) με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει την πρόσφατη εκλογή μελών της σε σημαντικά ακαδημαϊκά και διοικητικά αξιώματα και συγκεκριμένα:

1) του Αντιπροέδρου Α’ της ΕΕΠΣ Καθηγητή κ. Αθανάσιου Πουλόπουλου στο αξίωμα του Προέδρου του Οδοντιατρικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης,

2) του Προέδρου της ΕΕΠΣ Καθηγητή κ. Νικολάου Γ. Νικητάκη στο αξίωμα του Αναπληρωτή Προέδρου του Οδοντιατρικού Τμήματος της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,

3) της Αντιπροέδρου Β’ της ΕΕΠΣ Επικ. Καθηγήτριας κ. Ευαγγελίας Πιπέρη και του μέλους του ΔΣ Επικ. Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Βάρδα σε θέση Αναπληρωτή Εκπροσώπου στο ΔΣ του Ινστιτούτου Επιστημονικών Θεμάτων/Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (ΙΕΘΕ) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. Επίσης, στο ΔΣ του ΙΕΘΕ συμμετέχει ως τακτικό μέλος η κ. Ελεάνα Στουφή, μέλος της ΕΕΠΣ.

Είναι μεγάλη τιμή για την Εταιρεία μας και ευρύτερα για το χώρο της Στοματολογίας η ανάδειξη των Καθηγητών κ.κ. Πουλόπουλου και Νικητάκη σε ανώτερα διοικητικά αξιώματα των δύο Οδοντιατρικών Σχολών της χώρας μας. Με όραμα και δυναμισμό στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα ανταποκριθούν πλήρως στα νέα αυξημένα καθήκοντά τους συμβάλλοντας στη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους φοιτητές, τους ασθενείς, τα μέλη ΔΕΠ και το προσωπικό των δύο σχολών.

Επίσης, η συμμετοχή των εκλεκτών μελών της ΕΕΠΣ κ.κ. Βάρδα, Πιπέρη και Στουφή στο ΔΣ του ΙΕΘΕ αποτελεί εγγύηση για την περαιτέρω ανάδειξη της σπουδαιότητας της Στοματολογίας και των συναφών αντικειμένων στο νευραλγικό χώρο της συνεχούς επιμόρφωσης των συναδέλφων οδοντιάτρων.

Το Δ.Σ. εύχεται ολόθερμα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία!